Pratite svoje najdraže sapunice!
Od sada i na internetu!

Propustili ste zadnju epizodu?
Registriraj se i saznaj što se događa
u svijetu sapunica!

Telenovele

Posljednji komentari

Posljednje dodano

Djevojka imena Feriha

Djevojka imena Feriha | Adini Feriha Koydum (2011.)


Ona je Feriha, kćerka domara i čistačice u luksuznoj zgradi. Kad dobije stipendiju za fakultet, Feriha se pretvara da je nešto što nije. Uskoro započinje vezu s najpopularnijim i bogatim mladićem Emirom. Feriha je za njega žena iz bajke: lijepa, poštena, pametna i bogata. Međutim Emir nije svjestan da je njegova Feriha iz bajke ustvari potpuno lažna...

Djevojka-imena-Feriha-najav

Broj epizoda: 67

Zemlja proizvodnje: Turska

Scenarij: Melis Civelek i Sirma Yanik
Producent: Med Yapım
Redatelj: Merve Girgin

Uloge:


Hazal Kaya (Feriha Yilmaz)
Çağatay Ulusoy (Emir Sarrafoğlu)
Metin Çekmez (Riza Yilmaz)
Vahide Gördüm (Zehra Yilmaz)
Deniz Uğur (Sanem İlhanli)
Ceyda Ateş (Hande Gezgin)
Metin Selçuk (Mehmet Yilmaz)
Sedef Şahin (Cansu İlhanli)
Yusuf Akgün (Koray Onat)


Sadržaj:

Feriha je prekrasna djevojka koja živi u luksuznoj četvrti. Njezin otac Riza je domar, a majka Zehra spremačica. Zajedno s braćom Mehmetom i Omerom Feriha živi u podrumu zgrade sanjajući o životima kakve vode stanari njezine zgrade. Oni su uspješni i bogati, imaju najnovije mobitele, automobile, odjeću te putuju svijetom. Feriha se druži s bogatom i razmaženom te psihički nestabilnom Cansu te imućnom kćerkom dizajnerice, Larom. Iako nije iz njihovog svijeta, Feriha svojom upornošću i ustrajnošću dobije stipendiju za prestižno sveučilište koje pohađaju djeca najbogatijih turskih obitelji. Na početku godine Feriha privuče pozornost najpopularnijeg mladića i plejboja Emira te njegove ekipe - najboljeg prijatelja Koraya i razmažene Hande. Kada susretne Emira zbog, srameći se svog podrijetla, Feriha se predstavlja kao mlada bogatašica iz ugledne obitelji. Što vrijeme dalje odmiče Feriha i Emir se sve više zaljubljuju jedno u drugo, no usporedno s tim i Ferihine laži postaju sve kompliciranije i veće.

Lijepa Feriha će tako stvoriti svoju lažnu bajku u kojoj je ona princeza. No sreća neće potrajati zadugo, jer svaka laž na kraju postane otkrivena. Saznat će se prava istina tko je djevojka pod imenom Feriha.

Glavna junakinja serije je Hazal Kaya koja je gledateljima poznata kao Nihal iz serije ‘Strasti Orijenta’. Manje je poznato kako je Hazal posudila glas kćerki Tonyja Soprana u turskoj sinkronizaciji jedne od najpopularnjih serija današnjice ‘Obitelj Soprano’.

Njezinu majku tumači nova sultanija Hurem iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’ i jedna od najboljih glumica Turske Vahide Gordum.

Ferihinu najveću ljubav utjelovio je najbolji model Turske 2010. godine, student fakulteta šumarstva, neodoljivi Cagatay Ulusoy.

Soundtrack serije, koji potpisuju Nail Yurtsever i Cem Tuncer, osvojio je nagradu na 39. dodjeli nagrada ‘Golden Butterfly’ 2012. godine. Nail Yurtsever potpisuje glazbu iz za hit serije ‘Asi’ te ‘Kako vrijeme prolazi’, za koju je također dobio nagradu.
Trenutno aktivnih Gostiju: 244 

Anketa

Koju od predloženih telenovela biste željeli gledati u Hrvatskoj?
 

Fotografija tjedna

Najčitanije u poslijednjih 14 dana